languages:

OSPI Partner

Dohrns är medlem i det internationella monterbyggarnätverket OSPI (Octanorm Service Partner International) som ger oss tillgång till över 200 licensierade lokala aktörer på fem kontinenter. Nätverket ger våra kunder den perfekta kombinationen. Monterbyggare från Dohrns, som är insatta i kundens behov, varumärke och montermaterial och den lokala aktören, som kan bistå med både med lokal arbetskraft för att hålla kostnaderna nere och lokalkännedom för att minimera överraskningarna på plats.

På samma sätt agerar vi samarbetspartner och resurs för gästande monterbyggare inom OSPI som ställer ut i Sverige.

Välkommen till Dohrns!

Dohrns

DOHRNS Exhibition & Events AB

– mässmontrar och eventdesign

Vi bygger mötesplatser och upplevelser kring varumärken på mässor och events. All produktion sker under ett och samma tak. För dig betyder det en kontakt med en person som har koll på hela processen – från idé till färdigt projekt – så att du slipper ha det. Vi ser till att det funkar helt enkelt.

Vi har gjort det här sedan 1925. Under åren har vi lärt oss vad som fungerar och inte. Så när du anlitar vårt team av projektledare, designers, monterproducenter, logistiker och grafiker för en mässa eller ett event kan du vara säker på en sak: Det funkar.
.

DOHRNS är medlem i
- Sveriges EXPOförbund,
- OSPI
- Stockholm Visitors Board.

30.29